Behandlingar

BOKA TID

Drömmer du om en ungdomlig och strålande hud?

Låt Dermaresursen bli din partner på resan mot ditt ideal av vacker hud. Våra skräddarsydda ansiktsbehandlingar är mer än bara hudvård – de är steg mot att förverkliga dina hudvårdsdrömmar. För kvinnor och män erbjuder vi en upplevelse som förenar vetenskap och skönhet, där toppmodern teknik möter noggrant utvalda, vetenskapligt stödda hudvårdsprodukter.

Vårt mål är att stärka dig i din hudvårdsresa, ge dig kontrollen över din hudhälsa och utbilda dig om hur du kan uppnå och underhålla en naturligt vacker hud.

Oavsett om du kämpar med pigmentering, rosacea, acne, förstorade porer, ärr, milier, rynkor, solskador, sköra kapillärer eller tidigt åldrande, är vår erfarenhet  här för att lyssna och skräddarsy en behandlingsplan som effektivt tar itu med dina unika hudutmaningar.

Följ med oss på en resa som inte bara förvandlar din hud utan också stärker din självkänsla, för en livslång skönhet och hälsa.

De behandlingar som du hittar på Dermaresursen är ansiktsbehandlingar av olika slag allt från klassiska till mer avancerade såsom microneedling, dermaplaning, microdermabrasion. I behandlingsutbudet finns även avslappnande massage, färgning av frans/bryn och även viss kroppsapparatur.

BOKA TID

SÅ HÄR GÅR EN BEHANDLING TILL

Varje behandling inleds med en hudanalys och därefter görs en behandling anpassad efter din hud, dina förväntningar, ekonomi, intresse mm.
Jag tror på att utrusta dig med den kunskap och de verktyg du behöver för att ta kontroll över din hudvård. Jag erbjuder inte bara behandlingar; jag erbjuder en utbildning i hur du bäst tar hand om din hud, så att du kan fortsätta din hudvårdsresa även mellan dina behandlingar på kliniken.

BOKA TID

VARFÖR HAR JAG VALT ATT JOBBA MED ENVIRON

Environ är ett banbrytande hudvårdssystem som kombinerar vitamin A, antioxidanter, vitamin C, E, betakaroten och alfa-hydroxidsyror. Tillsammans bildar dessa ingredienser en kraftfull verktygslåda för att skydda och reparera huden till sitt bästa ursprungsläge.

BOKA TID

Som auktoriserad medlem i SHR innebär det att vi har en gedigen utbildning och utför professionella behandlingar.
Vi arbetar efter deras etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.
Att vi är medlem i SHR är en trygghet för dig som kund!